marți, 2 iunie 2009

Cronica ultras Gaz Metan Medias-Gloria Bistrita + Poze LN

Prima aparitie oficiala ca si grupare a “Lorzii Nordului” a fost la Medias, desi bannerul a fost prezent pe stadioanele din Romania inca de la meciul istoric cu celebra Atletico din Madrid, disputat in vara anului 2007, precum si in alte orase in care bistritenii au fost prezenti. De ce la Medias si nu acasa la Bistrita? Motivul e ca, conducerea clubului nostru face tot posibilul sa se scape de asa zisii “huligani” cum am fost catalogati in presa locala. S-a ajuns pana intr-acolo unde, pe stadionul nostrum, ne este interzisa intrarea cu orice fel de banner sau mesaj. Au fost cazuri, de exemplu la meciul cu Timisoara, cand nu numai ca nu am fost lasati cu un banner in peluza, ci si la intrarea in stadion fortele de ordine, recunoscandu-ne ca find membri ai galeriei, au avut intentia/ordinul de a nu ne lasa sa intram nici macar cu fulare!!!
De partea noastra am avut 4 mesaje :
- DE CE MEREU INCERCATI – PE NOI SA NE DESFIINTATI? (aluzie la intentiile conducerii clubului).
- SUNTEM AICI PT ECHIPA SI SABAU – NU PT “JEAN” SI ANTURAJUL SAU. - NELUTU, NU PLECA!
- “RIP IVAN”(in memoria suporterului stelist mort).
De cantat s-a cantat bine pe tot parcursul meciului cu exceptia urmatoarelor 10 minute ce au urmat golului trei marcat de gazde, care ne-a taiat chair de tot elanul si asa greu “avariat”. Ulterior pauzei am continuat sa incurajam echipa pana la fluierul final al arbitrului grec.
De partea gazdelor, care au fost situati in coltul tribunei a-2-a, s-au zarit doua bannere: IUBIM GMM si LUPII NEGRII, plus un mesaj in centrul tribunei “HAI GAZUL!”.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu